Årets alla bröllopstrender

Här är årets alla bröllopstrender

Brudklädd Klänningen från ­Lova Weddings är helrätt i år med
Brudklädd Klänningen från ­Lova Weddings är helrätt i år med sin fluffiga kjol. Här visas den upp under Bröllopsmässan på Grand Hotel i Stockholm.
Foto: LASSE ALLARD

Klänningen! Tårtan!
Festen! Ringarna!

Förra helgen hölls två stora bröllopsmässor i Stockholm.

Flera tusen giftaslystna besökare var på jakt efter den finaste brudklänningen, de vackraste vigselringarna och de trendigaste inbjudningskorten.

Bonus var där och rekade bland vårens stora bröllopstrender.

Rosa detaljer i brudslöjan, i blommorna på festbordet och i bröllopstårtan. Ett genomgående färgtema blir stort i vår. Och gärna romantiskt rosa. Men gillar ni inte det så välj i stället en färg ni båda tycker om. Det kan vara färgen på bilen från er första bilsemester eller er gemensamma ögonfärg. Ni kommer aldrig att vara fel ute.

Följer sin egen vilja

I år börjar brudpar nämligen rucka på traditioner, vett och etikett. Mer än någonsin.

– Vi ser att par gör mer som de själva vill i dag än tidigare, säger Anna Fürst, chefredaktör för magasinet Allt om Bröllop. Hon tillägger:

– Ett exempel är att brudgummen som vanligtvis klätt sig i frack nu oftare väljer smoking. Det är ett allt vanligare etikettsbrott som vi tror beror på att de vill sätta större personlig prägel på sina kläder, precis som bruden kan göra i valet av klänning.

Utlandet är poppis

Trenden visar också att allt fler drömmer om ett bröllop i fjärran land – och gör slag i saken.

– Utlandsbröllop blir allt vanligare och även utomhusbröllop när vädret tillåtet. Nästan alla vill väl gifta sig i det fria, säger Anna Lundgren, chefredaktör för magasinet Bröllopsguiden.

Monica Karlstein

Aftonbladet (klickbar)








Verkar som om man e lite med i tiden iallafall, hehe. Rosa- me like!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0