Caketopper

Hittade precis en skit söt caketopper *funderar*:


Klänningstips till de kvinliga gästerna

Har du problem att hitta vad du ska ha på dig när du blivit bjuden på bröllop?? Eller kanske till en vanlig fest? Här kommer lite insipration på klänningar att ha på sig. Efter att ha kollat på dessa lovar jag att du hittat minst 1 du gillar ;)


www.ingelita.se :




www.swefox.se :





www.bonprix.se






Inne på


Kan du hitta klänningar som bland andra:
Erin One Shoulder Dress SEK 399, TFNC - NELLY.COM

Frill Bandeau Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM

http://modehus.nu :





Drömmer till bröllopsresan

Längtar dock otroligt mycket till vår "semester"! Jag ska va ledig en HEL månad, första gången sen studenten! Ska bli såååå skönt!!!!
Vet dock inte vad som väntar, en bröllopsresa ska vi på iaf. Efter bröllopet e planen att åka på nån mindre/kortare resa och bara njuta av varandra! Sen en större/längre resa till vintern när jag e klar med skolan. Då kommer man va sååå trött på vintern! Vet ju hur de känns nu :P ,så de kommer bli underbart skönt att åka iväg!
Vi kommer att önska oss resecheckar från Ving och pengar till resan i bröllopspresent, så man får en upplevelse istället för hyllvärmare ;)
Så nu drömmer jag mig bort till bröllopsresan! Om man tänker på hur bra vi haft det på alla semestrar så kan man tänka sig hur bra just den här kommer att bli! Kärlekssemester <3

Så nu bjuder jag på lite bilder på oss från några av våra tidigare semestrar










Gästbok, check!

Fick äntligen hem vår gästbok igår. Den va slut i lager skit länge, men så fort jag såg att den kommit in la jag en beställning. De gick iaf fort att få hem den för dagen efter va den här :D

Helt underbart fin och super fint tyg osv. E sååå nöjd, drömgästboken.




Post avi

Idag kom en post avi om att vår gästbok har kommit! Nu ska man bara ta sig till Gantofta och hämta den. Kan knappt vänta tills jag får se den!! Hoppas den e lika fin som på bilderna!

Har även skickat iväg stämpeln till hon som ska göra servetterna, så nu ska de snart komma också. Skönt när allt blir klart! ;D



Jahap

Nu har vi pratat med en som eventuellt ska göra "bröllopstårtan". Blir ett bra mycket bättre pris än vi fått av de andra vi pratat med, typ halva!! Känns skit bra, hoppas bara de tar de också! :D
Kommer bli sååå bra!!
Om de inte blir riktigt så fina som jag vill så e de ju bara att kompletera med egna detaljer.. Men jag tror de blir underbart snyggt!!!!

Imorgon e de alla hjärtans dag.. Då antar jag att de kommer bli likadant för en hel del andra lyckliga tjejer som de e för mig nu. Tror de e mååånga som frisr imorgon *jej*

Men för min del e ju redan planerandet för bröllopet en bra bit på vägen. Idag känner jag mig dock lite småstressad över de sakerna som inte är fixade ännu.. Men de e för tidigt att göra vissa saker, så enkelt e de ju! Går förhoppningsvis över tills imorgon!

Annars e de ganska så lugnt på bröllops fronten.. Ska börja skriva på placeringskorten, vilket jag tror jag skrivit innan. Men d e svårt att få dem fina nog kan jag säga!
Tips, beställde dem på vistaprint, eftersom vi ska skriva namnen för hand så blir de skiiiit bra!!!



Lägger till en bild också, för jag tycker de ser så tomt ut utan!


Hello Sugar Sthlm, tyvärr kan man inte beställa därifrån nånannanstans än till Stockholm :(

Skärpning!!!

Kom igen nu släktingar, de e nästan bara ni kvar som inte svarat!
De enda som gett besked på om de kommer eller inte e Ricards föräldrar och syskon + hans moster och hennes söner.
Och min syster.. De e ALLA! Ja just de, min moster har faktiskt gett besked om att de väntar på en semesteransökans svar!
Men allvar? Resten då? Skärpning!!

Börjar närma sig

Nu börjar bröllopet verkligen närma sig snabbt!
Har fortfarande en del kvar att göra, men som det ser ut nu tror jag verkligen att vi ligger bra till.
Ska beställa tårta/..or, köpa Ricards kläder och skriva klart festprogrammet den här månaden.. De ska vi nog hina med ;) hehe
Har börjat på placeringskorten också till de som tackat ja.. Så ni som inte svarat än e de dags nu! Tiden börjar gå ut.
Ska bli såå skönt när OSA datumen har varit, för då kan man börja på allvar att planera de sista, för då vet man hur många som kommer! Spännande att se.. I nuläget är vi 32 och nästan inga släktingar alls som svarat.. Så skärpning på er!

Toodels!

Hur man gör eget mönster på ljus

Igår fixade jag och älsklingen min ljusen till bröllopet. Blev faktiskt supernöjd med dem! :D


........................................... 




Du tar ett vitt blockljus och vitt silkespapper.
Tejpa fast silkespappret på ett vanligt papper och skriv ut valfritt mönster i skrivaren. Det kan vara svårt att få utskriften bra, men försök få pappret så rakt det går. Det går säkert bra att göra/rita ett eget mönster om man är duktig på det :)
Klipp ut mönstret så nära kanten det går, lite kant gör ingen skillnad för den syns inte sen, men det blir lättare med mindre kant.
Värm en tesked på ett tänt ljus (jag valde att ta ett värmeljus för jag ville inte elda på ljuset vi fixa innan bröllopet)
När skeden är riktigt varm så sätter du fast det utklippta mönstret på ljuset med hjälp av den. Det fastnar bra! Du fortsätter varma tills kanten (det vita pappret) försvinner in i ljuset och inte syns mer.
Färdigt, enkelt och SKIT SNYGGT! :D
Enjoy!

Pyssel

Igår kom min kompis Joanne över för lite bröllopspyssel! Kul kul!
Fick en del gjort, men de e fortfarande en del kvar eftersom skrivaren inte funka som den skulle- såklart :P

Tack för igår, de va superkul!




Årets alla bröllopstrender

Här är årets alla bröllopstrender

Brudklädd Klänningen från ­Lova Weddings är helrätt i år med
Brudklädd Klänningen från ­Lova Weddings är helrätt i år med sin fluffiga kjol. Här visas den upp under Bröllopsmässan på Grand Hotel i Stockholm.
Foto: LASSE ALLARD

Klänningen! Tårtan!
Festen! Ringarna!

Förra helgen hölls två stora bröllopsmässor i Stockholm.

Flera tusen giftaslystna besökare var på jakt efter den finaste brudklänningen, de vackraste vigselringarna och de trendigaste inbjudningskorten.

Bonus var där och rekade bland vårens stora bröllopstrender.

Rosa detaljer i brudslöjan, i blommorna på festbordet och i bröllopstårtan. Ett genomgående färgtema blir stort i vår. Och gärna romantiskt rosa. Men gillar ni inte det så välj i stället en färg ni båda tycker om. Det kan vara färgen på bilen från er första bilsemester eller er gemensamma ögonfärg. Ni kommer aldrig att vara fel ute.

Följer sin egen vilja

I år börjar brudpar nämligen rucka på traditioner, vett och etikett. Mer än någonsin.

– Vi ser att par gör mer som de själva vill i dag än tidigare, säger Anna Fürst, chefredaktör för magasinet Allt om Bröllop. Hon tillägger:

– Ett exempel är att brudgummen som vanligtvis klätt sig i frack nu oftare väljer smoking. Det är ett allt vanligare etikettsbrott som vi tror beror på att de vill sätta större personlig prägel på sina kläder, precis som bruden kan göra i valet av klänning.

Utlandet är poppis

Trenden visar också att allt fler drömmer om ett bröllop i fjärran land – och gör slag i saken.

– Utlandsbröllop blir allt vanligare och även utomhusbröllop när vädret tillåtet. Nästan alla vill väl gifta sig i det fria, säger Anna Lundgren, chefredaktör för magasinet Bröllopsguiden.

Monica Karlstein

Aftonbladet (klickbar)








Verkar som om man e lite med i tiden iallafall, hehe. Rosa- me like!

handlat lite

Har handlat lite mer till vår akutlåda.. Ni som inte är insatta i vad detta är får en överraskning där också ;)
Hihi..

Blir, om de följer planerna, lite pyssel till helgen. Pärlorna till buketten ska träs och göras jämna, de som svarat ja kan man börja skriva placeringskort till, vi ska sätta på vår monogram på ljusen och silkesblommorna ska göras!

RSS 2.0