Halloween idag

Det har inte hänt så jättemycket nu i planeringen.
Vi funderar på hur vi ska göra med dukar.. Ville egentligen ha svarta, men då får vi själva köpa eller handla tyg och sy.. Blír ganska dyrt då faktiskt, så vi får se om de blir nån annan färg kanske!
Va och kollade storleken på borden igår, så jag kunde se hur många dekorationer jag ska köpa. Kul kul! :D

Aja, snart e de onsdag och då blir de klänningstestning :D

Kraaaam på er

Inbjudningskorts funderingar

Kollat lite på inbjudningskort och så idag. Har hittat ett kort som jag tycker skit mycket om. Ricard e lite mer tveksam till de, men han vet inte riktigt vilket som skulle bli bättre. Så vi får fortsätta att fundera. Vi har ju tid på oss om vi säger så ;)

Började idag också på att skriva lite om gäster som kommer. De e ju en del funderande och pysslande att få ihop texten bra och så.

Har funderat mer på dekorationer. Nu börjar de ta sig i huvudet hur de ska se ut. Nästa onsdag får jag ta ett planeringssnack med Jenny om detta ;)
Ska bli så kul att testa de olika klänningarna. Trots att jag e 98% säker på vilken jag ska ha e de kul att testa. Ska testa liknande för att se att de ser bra ut osv.

Kram på er!

Fredag 22/10

Nu e de klart- Jenny blir min tärna! *wiee*
Hon e min äldsta vän, varit vänner ungefär 20 år då, så de blev ett ganska naturligt val :D

Så nu fick hon att göra, men de e kul! Ha nån att prata med som tycker och tänker ganska likt en själv, och är lika intresserad av att planera och veta saker. E säker på att de va de allra bästa valet!

"Ja men de e väl klart jag vill de" blev svaret när jag fråga :D:D


Har ingen nyare bild på oss, så de fick bli den här från i vintras. Vi e helt enkelt bäst xD

Onsdag

Har läst på mer om vilka blanketter och sådant som man behöver ordna med innan bröllopet.
Ska ju beställa en hinderprövningsblankett, men de e för tidigt fortfarande. Är tyvärr bara giltiga i 4 månader, så de blir att vänta ;)
Men detta kommer inte bli några problem, eftersom de va ganska konstiga saker man behövde för att inte godkännas. Nej vi är inte nära släkt, ingen av oss är gifta med nån annan osv.

Får beställa en blankett om att byta efternamn också. Ska bli kul att bli en Persson xD

Lite spänd inför imorgon, eftersom att jag ska prata med en av mina äldsta vänner då. Ska bli kul!! *ler*

Ricard sa också att han hade nån lapp med psalmer från sin konfirmation som han skulle leta upp. Han hade för sig att de va helt okej, så när vi hittat den ska vi kolla dem om jag också tycker d e nåt bra!

Planerna går sakta men säkert framåt, kuligt detta :D

Tisdag

Jag ringde kyrkan och fick bokat den. Glumslöv blir de =)
Kommer bli underbara bilder där borta sen, hoppas bara på fint väder också! *smile*

Super trevlig tjej jag pratade med på pastorsexpiditionen, jätte kul!
Tyvärr så har den prästen vi önskade börjat jobba på Mallorca, så honom kunde vi inte ha. Kollade på en bild på de andra prästerna sen på kvällen, så vi hittade en annan ung som vi önskar. Nu återstår det bara att se om hon har möjlighet när de lagt sina semesterscheman.

Har också pratat med Johannah om klänningsprovningen på Anina. Hon va, som jag hoppats på, på dirrekt! Så nu e de bara en till som jag ska fråga imorgon, sen e de också klart! Super kul kommer detta bli!!!!


Måndag

Idag har det varit skola för min del, så det har inte blivit så jätte mycket planerande faktiskt.

Vi ska under kvällen fundera lite på hur vi ska skriva förhållandet mella gästerna och oss. Det finns ju vissa som e givet att de kommer, så man kan börja knåpa på de redan nu. Tiden kommer gå himla fort nu tror jag!

Vi har äve bestämt oss för kyrka, ska ringa dit imorgon och höra om den e ledig också! Hoppas på att den e de, för då blir de glumslövs kyrka isåfall! Den e super fin =)
Spännande detta!

Ricard ringde och hörde kilo priset på förrätten också, de va mer än vad vi hade räknat med, men eftersom att de inte ska va så mycket när de e förrätt ska vi hålla oss till det vi planerat iallafall!! Såå bra de kommer bli!!!!! *jej*

Söndag

Idag satt vi på ett fik när vi väntade på tåget. Pratade lite allmänt om planerna för bröllopet och så. Retsomdet kom den perfekta menyn fram i samtalet, pang sen kom alla tillbehör och ingredienser flygande =)
Tur att han har windows mobil, då kan man ju bara skriva in de i Word i mobilen och sen sätta den i dockstationen så vips e de i ett worddokumenat i datan också. PERFEKT!


Lördag

Idag åkte jag hem till föräldrarna på förmiddan. Berättade för dem om bröllopet.
De blev glada.
Bokade även in klänningsprovningen på Anina i min systers almenacka, bland annat hon måste ju vara med som smakråd! Första att få frågan! =)

Visade listan på folk vi skrivit upp för att bjuda. Tänkte att de kanske va nån man "borde" bjuda som man inte tänka på. Men de tyckte de såg bra ut!



På kvällen tog vi ett "mat prat" med svärmor på Grönadal. Vi ska ha festen där. =)
Vi bestämde oss för förrätt och efterrätt.. Har tat ner alternativen för själva middan till 3 alternativ nu också! Skönt att veta att de blir en av dem. De va verkligen inte lätt att komma på praktisk god mat till en själv, när man ska ha det som vi tänkt oss. Men de e 3 super bra alternativ, så de blir nog bra!!!!

Har även bokat datumen nu 4/6 2011 blir de :D:D *save the date everyone*

Fredag

Pratade med kära svärmor och berättade att vi skulle gifta oss =)
Nu e de verkligen på G!

Tyvärr hade min mamma inte tid den dan, så hon fick vänta till dan efter.



Gick in på nån affär med klänningar för att se om de hade nåt liknande som jag tänk mig. Hon va ganska ointresserad tyckte jag. Fick en katalog och sen hejdå.

Gick vidare till Amina. De visade olika och föreslog att jag skulle komma dit en dag, och boka tid, för att kolla igenom sortimentet. Testa olika former och se vilka som passade mig bra vs mindra bra osv. Kul kul!! Ser verkligen fram emot detta!

Funderar på om jag ska ta dem eller den kl'nningen som jag hittade på internet som verkligen e UNDERBART fin! Ska testa hos dem och sen får vi se hur de känns efter de! :)

Torsdag

I torsdags frågade han.
Äntligen ;D

Först blev jag tveksam, menar han verkligen det eller han kommer ångra sig sen och bli olycklig? Jo han menade det och jag blev super lycklig :D

Älskar verkligen honom!

RSS 2.0